img

Kjøp årskort hos oss og vinn en bursdagsfeiring for inntil 8 gjester

Himalaya Park utenfor Tønsberg byr på spennende tilbud for både store og små. Dette er et utmerket sted for familien å utfordre hverandre og tilbringe tid sammen ute og med utfordringer som gjør at dere gratis knyttes sammen på en annen måte.

Parken er også velegnet for bedrifter og avdelinger som trenger å motiveres fremfor neste sesong, eller som bare vil være sosiale og skape andre bånd. På samme måte er parken også et utmerket sted for utdrikningslag, sammenkomster med venner eller feiring av store og små bursdager. Vi har mange gode kampanjer dere kan sjekke ut på vår hjemmeside. Bestilling gjøres på nett.

Reserver plass på forhånd

Det lønner seg alltid å reservere plass hos oss. Det er rett og slett fordi dere da sparer tid. Vi legger nemlig frem hele topplisten av utstyr, slik at dere slipper å stå i kø. Med oss kommer du ut i skogen og opp i trærne, og kan finne frem til din egen indre Tarzan!

Vi har alt dere trenger av seriøst sikkerhetsutstyr og gir dere innføring i hvordan parken skal oppleves slik at det blir trygt for alle.

Vi har grønne, blå, røde og svarte løyper mellom trærne, slik at du kan velge nye veier hver gang og hente frem det beste i deg selv. Noen av våre velkomsttilbud tar deg med 15 meter over bakken. Du trenger dog ikke være bekymret, da vi følger EUs krav til sikkerhet.

I vår park kan du:

  • Oppleve tøffe, norske løyper for små og store.
  • Basejump fra 15 meter – For første gang i Norge.
  • BMX-sykling uten innskudd av annet enn mot.

img

Benytt deg av en enestående mulighet 2019

Vi har laget en egen velkomstkampanje for 2019. Denne går ut på at alle som kjøper årskort, der prisen er 1095 for voksen og 795 for barn, er med i trekningen av en bursdagsfeiring for inntil 8 gjester.

Årskortene kjøpes online ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Ved registrering er det viktig at du oppgir navn og telefonnummer, slik at vi kan kontakte deg om du er den heldige vinneren.

Vi anbefaler deg å bli med. Dette er uten sammenligning det beste tilbudet vi har i år. Du kan også kjøpe årskort online uten registrering, men da er du ikke med i vår raske trekning. Betalingen av kortene skjer ved hjelp av Visa eller Mastercard.

NYHETER

Vi selger årskort for:

Barn 795,- Voksen 1095,-


 Sporty og annerledes bursdagsfeiring i Himalaya Park? Vi har stor suksess med bursdagsfeiring for voksne og barn, kontakt oss for mer informasjon.