Velg riktig trading plattform

Noe av det viktigste du skal vurdere før du begynner med trading eller handel er en god handelsplattform. Her finnes det et hav av forskjellige leverandører, og du bør lete etter en plattform som tilfredsstiller dine behov.

Når du velger deg en trading plattform er det viktig at du selv vet hva du skal forlange. Du må ha en plattform som tilbyr handel innenfor det feltet du ønsker å drive trading. Dersom du ønsker å handle i kryptovaluta, er det nokså åpenbart at plattformen du velger må tilby denne type handel. Videre skal du vektlegge pris og gebyrer, språk og brukervennlighet.

Dette bør du se etter

Etter du har valgt deg din foretrukne plattform er du klar for å begynne. Det første du gjør er opprette en konto, og deretter skal du velge hva du vil trade. Når du har valgt hva du ønsker å investere i, for eksempel i Samsung, så legger du enkelt og greit til beløpet du ønsker å investere. Vipps, så har du kjøpt din første aksje, vanskeligere er det ikke. Videre kan du selge aksjen når du føler tiden er inne, og da kan du offisielt kalle deg for en trader.

For deg som er nybegynner er det et par ekstra funksjoner du bør lete etter. Disse er fine å ha uansett, for eksempel for deg som ikke har tid til å følge med på markedet konstant, men spesielt for deg som er nybegynner. Den første funksjonen er «stop loss» og «take profit». Disse gir deg muligheten til å selge aksjen din før du taper et vist beløpt, eller selger de når du har tjent et vist beløp. En fantastisk mulighet så du slipper å følge med konstant.

En annen funksjon du bør lete etter er muligheten for CopyTrading. Her får du muligheten til å kopiere det erfarne tradere gjør. Ganske enkelt fungerer det slik at det de trader, trader du. En utrolig enkel måte å trade på. Du kan lese mer om trading plattformer her.