Dette kan du gi til konfirmanten

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi til konfirmanten. Noen ønsker seg aller helst penger, mens andre synes det er hyggelig å få en opplevelse eller kanskje et smykke eller en klokke de kan ha med seg resten av livet. Likevel er det ikke sikkert at man har mulighet til å kjøpe bunad eller Rolex til konfirmanten, kun fordi man er invitert.


Vi har derfor funnet frem noen supre gaver du kan gi til en konfirmant, som ikke vil koste skjorta og som fremdeles er en kulere gave enn en skjorte. Forhåpentligvis finner du noe du liker og som du føler at konfirmanten vil bli glad for.

Hvilken gave liker du best?

Vi har her funnet frem noen flott gaver som du kan gi til en konfirmant i år. Her finnes det noe for enhver, så forhåpentligvis vil du finne noe som du føler at konfirmanten vil bli glad for. Du kan også finne flere supre tips hos https://genialegaver.com/.

  • Smykker: Smykker er alltid en super vinner blant konfirmanter. Kanskje passer det seg best med en ring de kan ha med seg resten av livet, et søtt armbånd eller et nytt gullkjede. Eventuelt kan du også kjøpe mansjettknapper til dress eller bunad, dersom du har mulighet til det. Dette er en super gave de aller fleste konfirmanter blir glade for.
  • Interesser: Prøv å finn noe konfirmanten mangler til en hobby. Kanskje er hen glad i å ta bilder og ønsker seg derfor et nytt kamerastativ eller en kameralinse. Er konfirmanten hesteinteressert eller liker å surfe? Husk at gaven også kan være noe konfirmanten får glede av nå.
  • En opplevelse sammen: Finn en opplevelse dere to kan gjøre sammen. Dra på en litt fancy middag, ta et dagscruise eller kanskje skal dere hoppe i fallskjerm?